Test de CarierăApasă pentru a începe testulTipuriForumVoteazăContact
test cariera


Click pentru a începe testul

 

 

  SPONSOR: Acest site este sponsorizat de
DNA SOLUTIONS - www.dnasolutions.co.uk
Briggs Meyer personality
 
Tipurile de personalitate

Lista celor 16 tipuri de personalitate:

 


ENTP - Vizionarul
ENTJ
- Liderul
ENFP
- Campionul
ENFJ
- Educatorul
ESTP - Dinamicul
ESTJ - Supraveghetorul
ESFP - Interpretul
ESFJ - Furnizorul
INTP - Arhitectul
INTJ - Mintea strălucită
INFP - Vindecătorul
INFJ - Consilierul
ISTP - Meșterul
ISTJ - Inspectorul
ISFP - Artistul
ISFJ - Protectorul

Dacă nu știi ce tip de personalitate ești, atunci DĂ TESTUL!

Ce înseamnă procentele din dreptul personalității?

Chiar dacă ești un E (extravertit), dacă ești 55% E, atunci cu siguranță ești mai puțin extravertit decât cineva care are un rezultat de 90% E.

Evident, nu există răspunsuri corecte sau greșite. Totuși, slăbiciunile noastre apar atunci când unele trăsături sunt extreme.

De exemplu, dacă ești peste 80% F (feeling / fire sentimentală), latura ta emoțională este atât de domninantă în comparație cu cea analitică încât poți să te superi din orice, poți fi exagerat de emotiv și poți să tragi concluzii pripite. Pe de altă parte, dacă ai peste 80% T (thinking / fire analitică), poate însemna că nu ești empatic față de ceilalți și poți spune lucruri care lor li se pot părea dure sau jignitoare

Un procent mare în J (judging - fire rațională) poate însemna că ești perceput ca fiind prea rigid, pe când un procent mare în P (percieving / fire perceptivă) poate indica faptul că ești văzut ca fiind neatent, dezordonat și nedemn de încredere, ceea ce poate fi frustrant pentru ceilalți.

Procentele tale se pot schimba de-a lungul timpului și un factor important poate fi personalitatea partenerului de viață. Schimbările nu sunt majore, dar comportamentul nostru se poate schimba rapid prin învățare și înțelegere.

Așadar, chiar dacă nu ne putem schimba personalitatea, putem afla mai multe despre noi înșine, despre slăbiciunile noastre, ne putem evalua comportamentul și să încercăm să devenim mai buni, dacă e cazul.

Caută mai multe teste pe google!
Căutare personalizată

 
 
s
Acasă | Dă testul | Tipuri | Contactwww.dnasolutions.co.uk